Temacafé 2024-01-18 medgivande


Samtycke till användning av inspelat material

Aktivitet: Konstnärlig meritering

Datum: 2024-01-18

Du får detta med anledning av att du kommer att delta i bild och/eller ljud i någon av aktiviteterna (webbinarier, temacafé, redaktionellt material och/eller podcastavsnitt) för Högskolepedagogik.se.

Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt till insyn i hur och varför dina personuppgifter behandlas.

  • Temacaféer och webinarier direktsänds via Zoom och kommer att spelas in. Materialet kommer efter direktsändningen att textas och cirka en vecka senare finnas tillgängligt via sajtens Play-tjänst och spridas via resursbanken på webben, hpu.uhr.se, nyhetsbrev för andra aktiviteter inom projektet samt myndighetens sociala kanaler såsom Facebook, LinkedIn och X (tidigare Twitter).

Det inspelade materialet kommer i enlighet med arkivlagen att arkiveras och bevaras, men kommer att tas bort från Högskolepedagogik.se och resursbanken på hpu.uhr.se och ev. andra plattformar som används när det inte längre bedöms vara relevant. 

Det inspelade materialet kommer endast att användas där Högskolepedagogik.se står som avsändare och inte i kommersiellt syfte. Webbplatsens webbsamordnares lärosäte är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i form av foto och/eller film. 

Syftet är att informera och sprida kunskap om högskolepedagogik inom svenska lärosäten.

Den rättsliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter är samtycke.

Återkallelse/frågor/klagomål

Om du vill att vi slutar använda bilderna/inspelningarna i nya publiceringar har du har rätt att återkalla samtycket. Då använder vi inte längre dina personuppgifter när vi tar fram informationsmaterial. Vi kommer också att ta bort dig ur existerande material i den mån det är möjligt.

[webblänk till GDPR-text på högskolepedagogik.se]

Har du klagomål på hanteringen av dina personuppgifter har du alltid möjlighet att vända dig till Integritetsskyddsmyndigheten, IMY, www.imy.se

Instruktion för samtycke: skriv ”Ja – jag samtycker” samt namn och e-post.


2 svar till “Temacafé 2024-01-18 medgivande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *